Conceptboard
Conceptboard fungerar som en digital whiteboard, där du och dina medarbetare har en blank yta där ni kan lägga till innehåll såsom skärmdumpar och dokument. Användarna kan sedan lägga till kommentarer och markera områden i innehållet. Det finns en gratisversion, men för priset av 8 dollar per person och månad får man att-göra-funktionalitet, hantering av medarbetare samt kryptering.
Web: Conceptboard

Lucidchart
Lucidchard beskriver sig själv som ett visuellt samarbetsverktyg. Pris och funktioner beror på vilken version av tjänsten du väljer. Den grundläggande versionen kostar 5 dollar per månad och låter dig ha fem användare. Mer avancerade versioner (för över tio dollar per månad) låter dig exportera data till Microsoft Visio, låter dig skapa flödesscheman, diagram och strukturer med alla inblandade.
Web: Lucidchart

Lucidchart

Evernote
Evernote är en anteckningstjänst med avancerade verktyg för organisering, däribland underliggande anteckningsböcker och användning av nyckelord. Man kan lägga in webbsidor och bifoga filer. Tjänsten är gratis men för fem dollar per månad får du fler funktioner för bland annat delning och hantering av filer.
Web: Evernote

Evernote